lauantai 4. helmikuuta 2012

Ollaan Runotalossa siirtyy pääblogiini Runotaloon


Tavoittelen selkeyttä ja pyrin keskittämään asioita enemmän pääblogiini Runotaloon. Tämä Ollaan Runotalossa jää toistaiseksi lepäämään. Tervetuloa olemaan Runotalossa Runotaloblogiin !

torstai 2. helmikuuta 2012

Nettikaupan muutoksia ja uusi Voimakortit- blogi


Olen tehnyt muutoksia nettikaupassa.

Maksukortit poistuvat toistaiseksi käytöstä, sillä ne kustantavat yli 70€ kuukaudessa ja useimmat asiakkaani ovat tilanneet sähköpostitse. Ehkä otan maksukortit myöhemmin takaisin käyttöön, mutta toistaiseksi kauppa toimii ihan hyvin ilmankin. Jatkossa ostoskori onkin tilauskori ja maksamisen sijaan lähetetään tilaus sähköpostiini. Sitten lähetän sähköpostitse laskun ja toimitan tuotteet postitse, kun maksu on saapunut tilille.

Voimakortit ovat nyt myynnissä pakkoina niin pienet kuin isotkin kortit. Tulevaisuudessa mukaan tulee aina pieni paperivihkonen, jossa on korttien merkitykset sekä pieni säilytyspussukka korteille. Joudun nostamaan hintoja hieman sitten kun saan nuo uudistukset. Yksittäisten korttien tilaaminen on edelleen mahdollista sähköpostitse. Kaikki kortit kuvineen löytyvät uudesta blogista Voimakortit & voimatuotteet, jossa aion jatkossa jakaa ideoita nettikaupan voimatuotteiden käyttöön.

Uusi Voimakortit & voimatuotteet - blogi työllistää minua nyt hyvin jonkin aikaa, kun on niin paljon materiaalia, joka olisi siirrettävä sinne. Kaikki tuotteisiin liittyvä tieto on löydyttävä sieltä yhdestä paikasta.