sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Mitä sinä tahtoisit Runotalon olevan?

Olen tekemässä Runotalon toimintasuunnitelmia. Mitä sinä toivoisit Runotalolta? Mitkä asiat saisivat juuri sinut tai ystäväsi viihtymään talossa päivän tai viikonlopun? Mielessäni ovat olleet erilaiset yhteiset puuhastelut tai kurssit, joista saisi itselleen voimaa arkeen, mutta onko tällaiselle toiminnalle kysyntää oikeasti? Runotalon yhteyteen on tulossa myös runollisten tuotteiden nettikauppa. Olen ajatellut ekologisia hyvänolon tuotteita, mutta kuulisin mielelläni mahdollisten asiakkaiden toiveita. Olen kovin kiitollinen, jos ehdit pysähtyä hetkeksi ja kertoa minulle toiveistasi. Ehkä Runotalo voisi toteuttaa ne tulevaisuudessa. Runotalon tunnelmaan voit tutustua Runotalo-blogissani.

6 kommenttia:

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Olitkin poistanut sen edellisen "tahdon runotalon"-blogin,ei näyttänyt päivittyvän,tämä siis pysyy ilmeisesti.
Sateista...mutta jouluista odotusta teille.

Runotalon Sari kirjoitti...

Vaihdoin eilen blogin nimen ja osoitteen paremmin ajatusmaailmaani sopivaksi - tämä kenties on lopullinen päätös.
Mukavaa joulun odotusta teidänkin perheelle!

Pilviharso kirjoitti...

Ihan ensiksi tulee noista puitteista mieleen erilaiset retriitit, hiljaa olemiset, aistimiset.. ja sitten jos jotakin siihen sopivaa ohjelmaa, niin runo jos mikä olisi.

Sitten eri teemojen kautta löytäisi samanhenkisiä ryhmiä: kuvataide, sanataide, luonto, retkeily, ravinto, meditaatiot, elämäntaidolliset kysymykset...

Vastaus oli ehkä yleisellä tasolla, mutta kun satun työkseni tekemään ryhmäjuttuja, niin joskus niitä kivoja puitteita kaipaa.

Missähän päin Runotalo sijaitsee?

Runotalon Sari kirjoitti...

Kiitos Pilviharso viestistäsi. Runotalon sijainti on vielä avoin, sillä etsin sopivaa paikkaa mihin talon voisi pystyttää. Paikka voisi olla esim. n. tunnin ajomatkan päässä Tampereelta niin silloin itse pystyisin hoitamaan ainakin osittain talon toimintoja. Olen miettinyt, että voisin hyvinkin vuokrata tilaa erilaisille kursseille. Millaisia ryhmäjuttuja sinä teet? Teemat olivat hyviä. Toki hiljaisuus ja rauha sekä luonto ovat erityisen lähellä minun sisintäni.

hanne kirjoitti...

Minä tykkään...parantavasta laulusta, pyhistä lauluista...maalaamisesta....joogasta....hiljaisuus/kuuntelu...

minäkin halusin tietää mihin se runotalo tuleekaan..

Runotalon Sari kirjoitti...

Runotaloon hyvin sopivia asioita Hanne, nuo mainitsemasi ja Runotalon on mahdollista olla aina ryhmälle kerrallaan sitä mitä kyseiset ihmiset tarvitsevat. Aika varmaa on, että Runotalo tulee olemaan Tampereen lähiseudulla - se asia ei varmaan muuksi muutu. Paikka on oltava luonnon rauhassa eli ei ihan keskustan tuntumassa voi sijaita. Etsin sopivaa paikkaa ja uskon, että se lähiaikoina jostain löytyy. Sitä ennen Runotalo elää täällä nettimaailmassa.