tiistai 26. heinäkuuta 2011

Tuotteiden paketointi


Tänään lähtivät postissa ensimmäiset nettikaupan tilaukset asiakkaille. Ainakin toistaiseksi paketoin tuotteet kuvan tyyliin. Postissa totesivat, että tekemäni pakkaus on ok, sillä he voivat käsitellä nämä käsin. Oli hienoa, kun näin miten merkit leimattiin käsin eikä siis koneellisesti. Sehän tietysti sopii hyvin Runotaloni ajatusmaailmaan ja taisin leijua ulos sieltä postista, kun olin niin tyytyväinen. Ostin merkkejäkin useita erilaisia, että minulla löytyy kunkin tuotteen painoon sopiva postimerkki eikä tarvitse poiketa jatkuvasti postissa. Olenpas optimisti, kun odotan noin kovia ruuhkia kauppaani.

Luovuuden virrassa tehty paketti sai minut erityisen onnelliseksi. Tiedäthän sen tunteen, jossa kaikki vaan tuntuu menevän nappiin. Mikään ei vastusta. Olisiko silloin tekemässä oikeita asioita? Kääriessäni paperia tunsin miten oikeasti pakkasin voimauttavaa tuotetta. Ihmeellinen taianomaisuus kietoutui paperin sisälle. Runotalon voimauttavan puutarhan energia lähti matkaan.

Pienet voimakortit sujahtivat kirjekuorta muistuttavaan ryppyiseen pussukkaan, joka sekin tuntui niin pehmeältä kädessäni. Ainakin vielä jaksan kirjoittaa osoitteet omin käsin ja toivon, että voisin tehdä niin jatkossakin. Näin pienessä kaupassa on varaa olla persoonallinen.

2 kommenttia:

Liiolii kirjoitti...

Tänne tuli kaunis paketti ja ihanaiset kortit. Hehkuvat värejä! Kiitos!

Runotalon Sari kirjoitti...

Liiolii, kiva kuulla, että tulivat hyvin perille. I do Africat ovat tosiaan värikkäitä. Ole hyvä ja kiitos sinulle, kun tilasit kortit. Autoit samalla kehittämään kauppaani, sillä huomasin, että myynnissä on oltava myös kokonaisia korttipakkoja niin on helpompi ostaa. Voimauttavia hetkiä!