lauantai 16. tammikuuta 2010

Nettikaupan ovesta voi jo kurkistella

Tänään laitoin jo ensimmäiset tuotteet Runotalon nettikauppaan. Kauppa ei vielä ole varsinaisesti avoinna, mutta siellä voi jo käydä tutustumassa. Ehtiessäni lisään uusia tuotteita ja lopulta myös tarkemmat ohjeet toimituksista ja maksutavasta. Sitten voin alkaa ottaa tilauksiakin vastaan. Kauppani on pieni ja se muotoutuu varmasti ajan myötä ja tilanteen mukaan.
Kauppa löytyy osoitteesta http://runotalonnettikauppa.blogspot.com/
Tervetuloa tutustumaan!

2 kommenttia:

tuuluska kirjoitti...

Kävin kurkistamassa nettikauppasi ensimmäisiä tuotteita. Hienoa! Tästä se lähtee liikkeelle. Vaikutat niin rauhalliselta ja levolliselta, vaikka sinulla on tämmöisiä isoja juttuja meneillään. Uskon että onnistut unelmiesi toteuttamisessa ja toivon että Runotalolle löytyy hyvä paikka ^^.

Runotalon Sari kirjoitti...

Kiitos kannustavista sanoistasi. Rauhallisuus ja levollisuus ovat Runotalon tavoittelemia olotiloja ja Runotalo taitaa olla aika iso osa minua :) Laitan yritystoimintaani siltä pohjalta, että voin nauttia kaikesta mitä teen eli teen asioita joita rakastan. Uskon sen heijastuvan jatkossa eteenpäin Runotalon asiakkaille - ainakin kovasti toivon sen toimivan niin. Kiva kun liityit nettikaupan seuraaja-joukkioon :)