tiistai 15. kesäkuuta 2010

Missä mennään Runotalossa tänään?

Ettei tämä menisi ihan puutarhaideoiksi niin laitanpa tänne tilannetiedotusta Runotalosta. Minulla on nyt kesälomaa päätyöstäni ja koska on sateista niin olen suorastaan liimaantunut kiinni tähän miniläppäriini. Paiskin siis töitä Runotalossa hyvällä omallatunnolla, kun en pysty puutarhatöihin sään vuoksi. Tämä ei tietenkään tunnu työltä vaan on minulle nautinnollista puuhaa. En malttaisi edes nukkua välillä.

Olen saanut tilaukseen uuden painotuotteeni, josta yksi esimerkki on kuva tuossa yläpuolella. Hyvä nimi on vielä keksimättä tälle tuotteelle, mutta eiköhän se kohta synny.

Nettiaarrekarttakurssini on lähes valmiina julkaistavaksi. Siitä olen todella innoissani. Minun on vielä viimeisteltävä materiaalejani uusiksi, että saan kurssin toimimaan sujuvasti sähköisessä muodossa.

Sormeni jo syyhyävät päästä käsiksi saveen ja pian teen uuden sarjan savustettavia saviesineitä. Tällä kertaa poltan ne jossain turvassa sateelta. Sitten saan vihdoin nekin tänne jonnekin näkyville.

Olen aivan liian idearikas ja rönsyilevä luonne, mutta eiköhän täältä lopulta jotain valmistakin ulos tule...
Ai niin! Talo...tuolla se odottaa edelleen kasana hirsiä. Seurailen tonttinäkymiä netistä ja lehdistä. Löydän tontin aikanaan. Onneksi Runotalo elää jo täällä nettimaailmassa.

Nyt jatkan aarrekarttakurssin parissa, että saan sen oikeasti valmiiksi.

4 kommenttia:

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Mulla on sama juttu, ideoita pukkaa, aikaa ei toteuttamiseen ole...mutta sitte joskus, kaikki aikanaan.
Mielenkiinnolla odotan kaikkea aikaan saannoksiasi, ja ne savityöt kiinnostaa myös.Niitäkin haluaisin kokeilla tehdä...

Runotalon Sari kirjoitti...

Kiva juttu, sinä Miia täällä pitkästä aikaa :)
Onhan se onni, kun omistaa ideoita...savitöiden tekoa suosittelen lämpimästi! Mitenkähän sinun kirjasi etenee, täytyypä poiketa blogissasi, olisiko siellä tietoa asiasta. En ole kyllä huomannut päivityksiä viimeaikoina.

Liiolii kirjoitti...

Minullakin on juuri nyt paljon ideoita! Aikaa vain on vähän. Kunhan saan tilaustyöni käsistä alan taas maalata puisia koristemunia. Se on yksi lempipuuhistani.

Runotalon Sari kirjoitti...

Tuo kuulostaa mukavalta hommalta. Puulle on varmaankin kiva maalata, ilmeisesti on tarkkaa puuhaa, koska pinta on aika pieni. Tulee hieman mieleeni posliinin maalaus, joka onkin varmasti yleisempää kuin puumunien maalaaminen. Ne ovat varmasti kauniita, toivottavasti laitat sitten kuvia blogiisi ellei olekin jo :)