keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Voimakorttikurssit tulossa 2012
Nämä kuvat ovat Seitsemisen Torpalta. Voin vuokrata paikkaa viikonlopuiksi ja pitää siellä siis väliaikaista Runotaloa. Torppa on vanha hirsitupa kuten Runotalokin ja sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä kotoani. Seitsemisen kansallispuiston ikimetsät polkuineen ovat lähellä.
Tavoitteeni on aloittaa Runotalon voimauttavat viikonloppukurssit tammikuussa 2012. Tämän hetken suunnitelmissa on omien Voimakorttien tekeminen Runotalon tapaan läsnäolevasti ja voimauttavasti. Haluan kurssilla näyttää miten Runotalon kuvat syntyvät ja miten löydän läsnäolevan pysähtyneen tunnelman sekä monet pienet kauniit asiat luonnossa. Tarvitaan siis ryhmä tällaisesta kiinnostuneita ihmisiä ja oma tai lainakamera mukaan sekä sopivan huoleton, väljä vaatetus. Voidaan valita mennäänkö konttaamaan ja ryömimään Runotalon puutarhaan vai tutustumaan hiljaisuuteen ja kansallispuiston ikihonkiin. Voisin auttaa kuvankäsittelyssä tai tarvittaessa tehdä sen kokonaan,  kortit tilaisin ja teettäisin samalla kun tilaan nettikauppaan omia korttejani. Näin voisi saada itselleen ihan omat itsekuvatut voimakortit, joissa on vielä tunnelma ja kaikki tuoksut varmasti mukana.Oman voimasiilin valmistaminen kuuluisi myös kurssiin. Opettaisin miten siili pyöräytetään ja sitten se poltettaisiin yhdessä joko nuotiolla tai takassa. Jotain rituaaleja tähän voisi vielä yhdistää niin että voima varmasti tarttuisi siiliin. Siilin saisi tietysti viedä kotiin mukanaan.

Hyvä ruoka, todennäköisesti kasvisvoittoinen luomuruoka tarjoiltaisiin pitkän keittiön pöydän ääressä ja saunan yhteydessä kiinnostuneet voisivat kokeilla ja opetella ihonhoitoa Suomessa valmistetuilla Marja Entrich tuotteilla, jotka ovat sertifioitua luontaiskosmetiikkaa. Olen itse käyttänyt jo pitkään näitä tuotteita ja toiminut edustajana.

Suunnittelen vielä tähän niille, jotka tahtovat tilauksesta erikseen rentouttavia luontaishoitoja tms.

Siinähän se viikonloppu jo olisikin mukavaa yhdessäolo täynnään. Palaan asiaan, kun saan ohjelmaa ja hintaa tarkennettua. Tavoitteeni on saada kurssi nettikauppaan 15.1. 2012 mennessä.

7 kommenttia:

Liiolii kirjoitti...

Ihana idea! Sain tilaamani siilin ja liikutuin sen katseesta kovasti... Se meni edelleen lahjaksi kuten kortitkin, minullahan onkin jo oma Afrikka-pakka. Kiitos!

Seija kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta!
Aika sinnikäs "sissi" olet unelmiesi kanssa.
"Kärsivällisyyttä ja kaikki aikanaan" on tullut minullekin enkelien viesteinä.
Kiitän voimaa ja lohtua antavasta Runotalostasi!

Runotalon Sari kirjoitti...

Liiolii, arvasinkin, että juuri sinä pidät tästä ideasta. Voi, kuinka mukava on tietää, että Voimasiili Kangaskynsi siellä on ollut voimissaan ja menossa pakan mukana eteenpäin. Taidan tehdä postauksen tuosta lahjaideasta: voimakortit ja voimasiili, vaikka enhän tiedä oletko antamassa niitä samaan osoitteeseen :) Kiitos itsellesi!

Seija, kiva kuulla, että pidät ideasta. Niin se varmasti on, että kaikki tapahtuu sitten kun aika on ja tärkeintä on tämä elämän seikkailu ja kokemus. Kunpa voisi ja osaisi säilyttää lapsenomaisen otteen tähän kaikkeen...Kaunis kiitos sanoistasi. Tunnen aina ilon läikähdyksen lämpimänä sydämessäni, kun joku on saanut voimaa itselleen Runotalon kautta. Tunnen, että olen oikealla polulla, joka laajenee edessäni siloiseksi tieksi - tätä samaa tunnetta toivon kaikille.

Runotalon Sari kirjoitti...

Liiolii, jäi sanomatta, että upea profiilikuva sinulla :)

Liiolii kirjoitti...

Kiitos, tulppaani on leikkokukista suosikkini. Olisiko ensimmäinen kurssi siis jo alkuvuodesta? Tämä ajatus kurssista kovasti kutkuttaa mieltäni...

Runotalon Sari kirjoitti...

Unelmoin, että jo tammikuun loppupuolella voisi ollakin, jos vain löytyy sopiva ryhmä kiinnostuneita. En ole vielä varma ryhmän koosta, kustannuskysymys eli on laskettava montako henkilöä pitäisi osallistua kerrallaan. En kuitenkaan halua kovin isoja ryhmiä ja varsinkin nyt aluksi voisi kokeilla pienemmällä porukalla.

Suunnittelin, että toteutan kursseja sitä mukaa kun on sopiva määrä kiinnostuneita ja löydetään yhteinen sopiva viikonloppu, jolloin torppa on vapaana. - On niin hienoa ja ilahduttavaa, kun tämä kurssi kiinnostaa. Kiitos Liiolii, olet kannustanut minua paljon :)

Runotalon Sari kirjoitti...

Nyt on jo maaliskuu ja kurssit ovat edelleen toteuttamatta, mutta ehkä jo tulevana kesänä voisi tapahtua jotain. Katsotaan mitä saan aikaan.