lauantai 3. joulukuuta 2011

Uudet voimakirjat Talvi 2012 ja ensimmäinen uutiskirje


Sain uuden erän voimakirjoja ja tänään kuvasin ne puutarhassani. Uusi erä on nimeltään Talvi 2012.Kirjat ovat myynnissä nettikaupassa. Kuten edellisenkin erän kirjat nämä ovat kaikki yksilöitä. Nimesin kirjat Runotalon puutarhan kasvien mukaan. Käytin latinankielisiä nimiä, koska ne ovat mielestäni kauniita.Sain matkaan ensimmäisen Runotalon uutiskirjeen. Siihen voit tutustua tästä. Jos tahdot nettikauppaan niin sinne on linkki tässä. Nettikaupan etusivulla on mahdollisuus tilata uutiskirje omaan sähköpostiisi jatkossa.

Kuvasin tänään puutarhassa kierroksen ja huomenna töiden jälkeen eli illalla laitan kuvat runotalon blogiini. 
Seuraavaksi suunnittelen tarkemmin Voimakorttikurssia. Kerron siitä myöhemmin lisää.

3 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Sari, sinähän aivan pursuat ideoita. Tuo oli hienoa, että keksit nimetä latinalaisilla nimillä.

Yhden kirjan nimi voisi olla Vergiss mein nicht/Forget-me-not ja siinä olisi blancot sivut, mutta etukannessa voisi olla vaikka kuivattu lemmikki...

Runotalon Sari kirjoitti...

Leena, kiitos, pursuan ideoita ja sitten yritän saada niitä oikeaan järjestykseen. Latinankieliset nimet tuntuvat hyviltä, niissä on jotain eteeristä, runollistakin.

Vergiss mein nicht - idea kuulostaa hyvälle...laitan sen itämään. Ensi kesänä onkin taas entistä enemmän lemmikin vaaleansinisiä kukkia ympäriinsä - aivan ihanaa, odotan jo :)

Runotalon Sari kirjoitti...

- Mutta nythän siinä on jo sirkkalehdetkin eikä mennyt kuin vajaa minuutti...idea lähti kasvamaan vauhdilla...laajeni koko puutarhaani ja hyppelehtii iloisesti heitellen alkuja sinne tänne :) :)