torstai 13. toukokuuta 2010

Inspiroiva tunnelmakartta


Olen käynyt aarrekarttaohjaajan kurssin elokuussa 2006 ja nyt taas innostuin tekemään omia visuaalisia inspiraatiokarttoja. Tämä kyseinen kuva on minulla nyt läppärini näytössä työpöydän taustakuvana. Keräsin kuvia, jotka muistuttavat minua unelmistani ja niistä asioista joita haluan oikeasti enemmän elämääni tällä hetkellä. Osa kuvista on omasta puutarhastani ja muutamia olen kuvannut kirjoista. Keskimmäinen kuva, narsissikuva sekä mehitähtiruukut kirjasta Ruukkupuutarha, Christel Kvant ja pari erikoisempaa arkkitehtuurikuvaa kirjasta Antonio Gaudi, Rainer Zerbst.

Tunnelmakartta on sellainen johon kerätään kuvia, jotka tuntuvat inspiroivilta ja voimauttavilta. Aikaa saattaa kulua jopa muutama vuosi ennenkuin täysin ymmärtää miksi on jotkut tietyt kuvat valinnut.
Aarrekartta koostuu kuvista, jotka kuvaavat tarkasti sitä todellisuutta minkä itselleen haluaa toteutuvan. Kuvat alkavat toimia ihmeellisellä tavalla meidän alitajunnassamme ja saavat meidät keskittymään oikeisiin asioihin. Uskokaa tai älkää, mutta tämä todella toimii.

Laitan nettikauppaani aarrekarttakurssin seuraavaksi uutena Runotalon tuotteena. Sekin on taas askel kohti oman unelmani toteutumista :)

2 kommenttia:

Valokin värsyjä kirjoitti...

Oi! kiva aarrekartta, olen aikaisemmin tehnyt samanlaisen, mutta leikannut lehdestä kuvia, isolle pohjalle. Tuosta sainkin idean, suunnitella itselleni aarekartan, vaikka taustakuvaksi tietokoneelle. Kun vain jaksaa uskoa ja tuijottaa unelmiaan, niin kyllä ne alkavat toteutua.

Runotalon Sari kirjoitti...

Aivan! Tuossa tietokoneella se on joka päivä näkyvissä kuten aarrekartan kuuluukin olla, että pysyy muistissa mitä oikeasti tahtoo :)