sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Tontin etsintää ja savisia haaveita

 
Kevät on saanut vauhtia talon tontin etsintään. Mikäänhän ei koskaan ole ihan varmaa minun tapauksessani, mutta juuri nyt haluan kovasti löytää tontin Seitsemisen kansallispuiston liepeiltä. Jo monia vuosia olen miettinyt tuota vaihtoehtoa ja nyt se tuntuu vahvasti oikealta. Toivottavasti löydän sopivan paikan.

Olen pitkästä aikaa harkinnut savitöiden tekoa. Minulla on ollut keramiikkapaja kahdesti elämäni aikana ja aina olen luovuttanut muutaman vuoden yrittämisen jälkeen. Nyt ajattelin lähteä harrastuspohjalta kokeilemaan. Uuni on ollut monia vuosia käyttämättä ja ehkä olisi hauskaa hankkia dreija ja kokeilla sitäkin pitkästä aikaa. Nyt en valmistaisi satoja kappaleita samaa tuotetta vaan tekisin uniikkeja tuotteita. Sillä tavalla se olisi paljon hauskempaa.

Puutarhassa on ollut aivan ihanaa, vaikka vielä ei olekaan kovin lämmintä. Tunnen, että kasvatan perennojani tulevaa Runotaloa varten. Saan jakotaimia siirrettäväksi nykyisestä puutarhastani sitten aikanaan. Olen myös innostunut kokeilemaan erilaisia ideoita ja yhdistelmiä puutarhakasveilla.
Kierrätysaforismit ovat saaneet ihan mukavan vastaanoton niiltä muutamilta ihmisiltä, joille olen niitä jakanut. Toistaiseksi aforismeja on vielä aika vähän liikkeellä. Yksi uusi hieman samantapainen tuote on kehitteillä, mutta siitä sitten enemmän kun saan sen täysin valmiiksi.
Mitäs vielä? Kohta minulla on töistä viikon talviloma, joten sitten on taas enemmän aikaa Runotalolle. Ehkä löydän tontin tai hankin dreijan? Kukapa tietää.

2 kommenttia:

Valokin värsyjä kirjoitti...

Onnea tontietsintään! Voi Seitseminen on niin kaunis ja ihana paikka, meinasin pillahtaa itkuun, kun menimme sinne siskojeni kanssa. Oli niin mahtavaa nähdä metsää, joka oli saanut rauhan elää ja kasvaa.

Runotalon Sari kirjoitti...

Seitsemisessä on rauhaa ja hiljaisuutta. Vanhoja puita tekee mieli halata...ilma on raikas ja havuntuoksuinen...sinne minä tahtoisin Runotaloni laittaa niin että talolta pääsisi helposti metsän poluille. Kiva kuulla, että Seitseminen on sinulle ennestään tuttu paikka.