keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Aarrekarttamaailma on avattu

Useita viikkoja on päässäni muhinut ajatus uudesta blogista. Ensin ajattelin omistaa sen vain aarrekarttakurssilaisilleni, mutta päätin sitten kuitenkin tehdä siitä avoimen kaikille kiinnostuneille.

Aloitin blogin tänään ja yritän mahdollisimman pian saada sinne lisää luettavaa. Voit tutustua tästä linkistä.

2 kommenttia:

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Kävin kurkkaamassa ja jo aiemmin tutkailin tätä asiaa sivuiltasi. Hyvä Sari! Kiinnostaa kyllä seurata sitä ja ehkä joskus kun on aikaa enemmän niin myös osallistua.

( miten olit saanut/ mistä löytänyt sen tekstin alle tulevan sposti/ blogger/ twittwer/ facebook...jutun? Tahtoo samanlaisen ; ))

Runotalon Sari kirjoitti...

Kuten varmasti voit arvata niin suosittelen lämpimästi osallistumista kurssille. Toki on hyvä valita ajankohta jolloin itsellä on aikaa keskittyä tekemiseen, vaikka voikin tehdä omaan tahtiin ja pienissäkin osissa edeten. Kiitos kannustuksesta - se on aina tervetullutta :)

Minulla se ihmepalkki sinne alle tuli ihan itsestään, kun käytin tuota uutta bloggerin systeemiä. En ole kovin expertti näissä teknisissä jutuissa. Olisikohan se ollut siellä kommenttien muokkaa osiossa jossain kohdassa ruksittava juttu, että haluaako tuommoisen näkyvän.