lauantai 21. tammikuuta 2012

Afrikka voimakorttien kehittely jatkuu


Kun lähdin afrikkaan niin tarkoitukseni oli kuvata lintuja. Päädyin kuvaamaan rauhaisia levähdyspaikkoja ja metsäisiä polkuja. Mielessäni näistä kuvista on syntymässä seuraava voimakorttipakka.

Kuten aiemmin suunittelin niin nyt en tee myyntiin yksittäisiä kortteja enkä lainkaan postikorttikokoja (erikseen pyytämällä teen tilauksesta postikortteja). Valmistan pakan pikkukortteja, jotka johdattavat rauhaisiin ja lämpöisiin afrikan tunnelmiin. Voisivat olla lääkkeeksi kaamosmasennukseen tai keino rentoutua työpäivän jälkeen.

Kortteihin ei tule tekstejä kuvapuolelle, joten jokainen voi itse kokea kuvan tunnelman omalla tavallaan. On tutkittua tietoa siitä miten luontokuvat vaikuttavat ihmisiin rentouttavasti. Olisinpa saanut metsän äänet mukaan. Ehkä seuraavalla kerralla sekin onnistuu.

Kuvasin kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa kävin jo vuosi sitten. Uutena paikkana löytyi pyhä metsä nimeltä Makasutu. Siellä kuvasin monia metsäisiä polkuja sekä paviaaneja.Tässä kuvassa on nainen nimeltä Auva,  joka batiikkivärjää kankaita. Ostin häneltä palan kangasta ja suunnittelin käyttäväni kankaan uusien korttipakkojen myyntipakkauksiin.

Kehittely etenee kunhan saan kuvat valittua ja käsiteltyä valmiiksi.


2 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Sinä olet kotona jo! Afrikan kankaissa on se kaikki. Luin juuri juttua safarista, jossa matkailija koki ison urosleijonan metrin päästä etc.

Jännä nähdä, mitä syntyy. Mukavaa, lumenkaunista viikonloppua sinulle!

Runotalon Sari kirjoitti...

Leena, täällä ollaan taas! Seikkaillessamme pyhässä metsässä Makasutussa sain kokea pari isoa urospaviaania reilun metrin päästä ja se oli vähän pelottava hetki puhumattakaan että olisi ollut leijona :)

Olen täynnä luovia ideoita, mutta ottaa aikansa järjestellä kaikki ajatuksensa. Yritän myös nyt totutella tähän lumeen ja kylmään...