lauantai 7. tammikuuta 2012

Runotalon aarrekarttakurssit


Jatkan liiketoimintasuunnitelmani rakentamista osiossa tuotteet -> kurssit. Tänään tein aarrekarttamaailma blogissani uuden haasteen itselleni: aion aloittaa siellä seuraavan aarrekarttani valmistamisen helmikuussa ja kutsun mukaani muita kiinnostuneita aarrekarttailijoita sekä kokeneita että aloittelijoita. Olen kerännyt blogiin jo runsaasti kiinnostavaa materiaalia esim. ohjeita ja kirjavinkkejä.

Kävin Marika Borgin aarrekarttakurssin ohjaajan koulutuksen vuonna 2006. Sen jälkeen kehittelin nettiaarrekarttakurssin. Tahtoisin pitää kursseja Runotalossa, mutta kun talo ei ole vielä valmiina niin pidän kursseja Seitsemisen kansallispuiston lähellä sijaitsevassa Sydänharjun tuvassa. Aarrekarttakurssi netissä noudattaa samaa kaavaa, mutta nettikurssilainen saa suorittaa kurssin omaan tahtiinsa. Aikaa voi käytää vaikka useamman vuoden niin tahtoessaan. Tuvalla kurssi käydään läpi päivässä. Aikaa on klo 10-18 ja sen jälkeen voi vielä yöpyä tuvalla nauttien rauhasta ja hiljaisuudesta.


Nettiaarrekarttakurssin esittely nettikaupassa:


Lähde antoisaan seikkailuun omaan sisimpääsi. Etsi vastauksia, löydä uusia näkökulmia ja aseta innostava tavoitteesi. Rakenna aarrekarttasi ja anna sen olla oppaanasi ja tukenasi matkatessasi kohti unelmiasi.


Runotalon aarrekarttakurssi antaa sinulle mahdollisuuden edetä omaan tahtiisi.
Olen koko kurssin ajan tukenasi sähköpostitse vastaamassa tarvittaessa kysymyksiisi.

Kurssiin kuuluu 7 sähköpostiviestiä, jotka askel kerrallaan johdattavat sinut tehokkaan ja toimivan aarrekarttasi äärelle.

OSA 1 Tunnelmakartta
OSA 2 Tunnelmakartan analysointi
OSA 3 Mitä haluan ja mitä tarvitsen, lista100
OSA 4 Lista 100 analysointi
OSA 5 Aarrekartta
OSA 6 Ankkurointi solumuistiin
OSA 7 Ylläpito, palaute, päivitys

Kurssin tehtävät ovat pdf-muodossa. Jos sinulla ei ole kyseistä ohjelmaa niin saat sen ilmaiseksi osoitteesta http://get.adobe.com/fi/reader/?promoid=DAGBL


Voit aloittaa milloin tahansa. Saat sähköpostiisi tervetuloa-materiaalin ja ensimmäisen tehtävän, joka on tunnelmakarttasi laatiminen.

Lisätietoa tunnelmakartasta ja aarrekartan tekemisestä löydät aarrekarttamaailmaasta.

Hinta: 45,00 €
Kurssi Seitsemisen läheisyydessä Sydänharjussa:

Aarrekarttakurssi auttaa selkeyttämään oman elämän tavoitteita ja opettaa käyttämään visualisoinnin keinoja tavoitteiden toteuttamiseen. Saat ennakkotehtävän, jonka pohjalta oma aarrekarttasi rakentuu kurssipäivän aikana. Aarrekarttakurssi on Runotalon näköinen, joten luonto ja hiljentyminen ovat vahvasti läsnä päivän aikana. Kurssipaikkana toimii Sydänharjun tupa, joka sijaitsee Seitsemisen kansallispuiston läheisyydessä. Tampereelta on n. tunnin ajomatka.


Kurssien ajankohtia sovitaan sitä mukaa kun tarpeellinen määrä eli n.8-10 henkilöä on ilmoittautunut. Päivä ja ryhmät voidaan sopia joustavasti eri ihmisten aikatauluja yhteen sovittaen.Kurssimaksu suoritetaan kun sopiva kurssipäivä on sovittu. Kurssipäivä on aina lauantai ja kesto klo 10-18. Halutessasi voit samaan hintaan jäädä vielä saunomaan ja yöpymään torpalle. Kurssin hintaan sisältyvät materiaalit ja ateriat.


Tässä muutama palaute aiemmilta kursseilta:

* tulee ajatelleeksi sellaisia asioita, joita ei muuten tulisi ajatelleeksi.
* tämän kaiken avulla sitä sai vähän lisää järjestystä elämään. Tietää mistä lähteä liikkeelle ja suurinpiirtein missä järjestyksessä.
* paikka on hyvä, rauhallinen, ihana hiljaisuus.
* tunnelmakartan analysointi erittäin hyvä asia.
* aikataulu toimi! Sai myös omaa aikaa eikä ollut ns. luentoja. Hyvä!
* ilmapiiri oli lämpöinen ja tunteikas. Sen toi jo sinällään musiikki.
* on todella hyvä mieli lähteä kotiin, kiitos Sari.

Lisätietoja kurssista sekä ilmoittautuminen sähköpostitse.

Hinta: 95,00 €

*

Aarrekarttakurssieni hintoja on tarkistettava jossain vaiheessa. Toistaiseksi pidän hinnoittelun ennallaan.

Ei kommentteja: