keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Ihanaa - vapaapäiviä!

Onpa hienoa istua tässä tietäen, että edessä on 5 vapaapäivää. On mukavaa, kun ei tarvitse aamuisin käynnistellä viileähköä autoa ja madella aamuruuhkassa töihin. Pidän työstäni, mutta välillä on kyllä oikeasti tarpeen pitää kunnon tauko varsinkin tunnin kestävästä ajomatkasta töihin.

Mitä Runotaloon kuuluu? Runotalon nettikauppaan on tulossa muutamia uusia tuotteita lähipäivinä. Lisäksi yrittäjän ammattitutkinnon näyttö on osaltani onnellisesti suoritettu! Nyt pitäisi vaan ottaa opit oikeasti käyttöön. Tampereelle on kesällä tulossa Runoviikko ja ehkä Runotalo on siellä jollain tavalla mukana.

Pian voisin kylvää sisälle esikasvatukseen muutamia monivuotisten kukkien siemeniä, että saisin taas puutarhaani lisää kasveja. Enää ei onneksi ole pitkä aika, kun pääsee puutarhaan ihmettelemään mitä sieltä mullasta nouseekaan esiin. Odotan innokkaana, että pääsen kuvaamaan keväisiä tapahtumia. Nyt kun on vielä aikaa niin voisi keskittyä myös opettelemaan kameran käyttöä eli oppikirja käteen ja harjoittelemaan.

En suostu ottamaan stressiä Runotalon tulevaisuudesta. Löydän sopivan paikan aikanaan ja keksin kyllä keinot saada talo valmiiksi. Entä jos en onnistu? No, tämä on joka tapauksessa ihan mukavaa näinkin. Elämä on seikkailu ja tärkeintä on olla matkalla eli tehdä asioita, joista nauttii.

Ei kommentteja: