maanantai 15. elokuuta 2011

1700-luvun markkinat Isokyrössä
1700-luvun markkinat Isokyrössä olivat aivan ihanat. Nämä kuvat ovat otettu aamulla, kun kaikki vielä valmistelivat myyntipöytiään. Ylimmässä kuvassa laitamme äitini kanssa tuotteita esille. Runotalon kyltti ei kuvassa näy, kun olen sen edessä ja minun onkin kehiteltävä toinen pitkulainen kyltti, jonka voi kiinnittää otsalautaan jatkossa. Myyjiä oli yli sata ja mukavia asiakkaita aivan mielettömät määrät. Aika meni nopeasti ja kaikki myyjät vaikuttivat tyytyväisiltä. Ihan varmasti menemme ensikesänä uudelleen.


9 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Moi, pitkästä aikaa...ikinä ei olla käyty siellä ja tänä vuonna vähän oli aikomus mutta tuli muita puuhia niin jäi taas väliin. Jospa ensi vuonna...

Runotalon Sari kirjoitti...

Hauska tavata piiitkästä aikaa :)
Ajattelinkin, että saattaisitte poiketa. Suosittelen niin yrittäjille kuin asiakkaille, toimii!

Ullakon Aarteet kirjoitti...

Hei Sari

Asettelin tänään siilin pesineen asustelemaan meillä :)
Omassa blogissani kirjoitan Valkoisesta kirjasta ja siitä mihin sen tulen käyttämään.
Oli ihana tavata sinut ja äitisi, toivottavasti tapaamme taas!
Lämpimin terveisin
-johanna-

katariina kirjoitti...

Heips! Ihailen tässä juuri sinun korttejasi (huomasin samlla blogisi johon liityin heti lukijaksi)ja lainasin sinulta saamaani voimarunoa blogiini, sopi niin hyvin tapahtumassa ottamiini kuviin:)Ja runo niin hetkeen sopiva.Jäin harmittelemaan etten hankkinut voimakuppia sinulta, onko semmoinen mahdollista saada vielä?

Runotalon Sari kirjoitti...

Johanna, kiitokset vielä kaikesta, oli ikimuistoista olla mukana. Valkoiselle kirjalle oli hyvä suunnitelmat, poikkesin katsomassa ja tuli hyvä mieli. Varmasti tapaamme viimeistään ensikesänä :)

Katariina, tervetuloa lukijajoukkoon. Poikkesin blogissa ja ihanaa, että julkaisit runoni, joka näyttää tosiaan sopivan hyvin kuviisi (hienot kuvat). Olisi hyvä, jos liittäisit runon alle vielä pienellä tekstin Runotalo niin silloin selviää mistä runo on lähtöisin. Minulta saa lainata vapaasti tekstejä ja kuvia, mutta lähde olisi hyvä mainita niin kiinnostuneet löytävät minut ja runoni. Kiitos sinulle.
Voimakuppeja on vielä jäljellä ja voin toki postittaa sen, mutta postikuluja tulee hintaan lisää...asuitkohan missä päin? Voit laittaa sähköpostia minulle talo@runotalo.net niin voidaan sopia lisää asiasta. Kiva kuulla, että kupit jäivät mieleesi.

katariina kirjoitti...

Hei, kiva kun tulit lukijakseni. Olen heikko tässä tietokoneen käytössä, mutta ihme ja kumma sain liitettyä toivomasi liitteen juttuuni.
Lähetän myöhemmin viestiä voimakupista, katselen vielä korttejasikin.

Runotalon Sari kirjoitti...

Yritin kommentoida blogissasi, mutta minulla ei nykyään onnistu kommentointi kuin blogeissa joissa on pop up-ikkuna. En osaa korjata asiaa ja moni ihana blogi jää ilman kommenttia...

Hienosti olit osannut linkittää ja huomasin, että julkaisit toisenkin voimarunon, kiitos sinulle.

Käyn silloin tällöin Seinäjoella, joten kuppi saattaisi kulkea sitäkin kautta luoksesi, mutta toki voit tilata kortteja ja pakkaan sitten kupin mukaan. Tilata voi myös sähköpostitse suoraan minulta. Paranemista ja voimaa toivon sinulle!

katariina kirjoitti...

Kiitos Sari:) Olen yhteyksissä.

Runotalon Sari kirjoitti...

Jep, me palaamme :)