tiistai 9. elokuuta 2011

Voimasiilien syntyminen


Valmistaudun Isonkyrön 1700-luvun markkinoille. Teen myyntiin Voimasiilejä. Valmistan siilit punasavesta ja poltan savustamalla. Tässä kuvassa siilit ovat voimautumassa Runotalon puutarhassa.



Tavoitteeni on valmistaa n. 200 siiliä. Nyt on valmiina vajaa puolet. Kuvassa olevat ovat juuri valmistuneita ja ovat vasta kuivumassa ennen polttoa. Polton jälkeen useimmat ovat väriltään mustia, harmaita tai vaaleanruskeita.



Valmistin siilejä jo vuonna 1987, kun pidin Sarin Savipajaa Kauhajoella. Silloin siilit olivat pelkistetympiä muodoltaan ja kutsuin niitä pikkusiileiksi. Nyt liitän siileihin voiman. Siitä on merkkinä pieni spiraali jokaisen siilin pohjassa. Spiraali symboloi tahdonvoimaa. Voimansa siilit keräävät viettämällä aikaa Runotalon voimauttavassa puutarhassa.



Voimasiilit ovat n. 1 cm pituisia eli siilin voi laittaa vaikkapa taskunpohjalle voimauttamaan. Voimasiili voi myös asettua asumaan sinun puutarhaasi kesän ajaksi tai tulla työpöytääsi piristämään. Kaksipuoliteipillä siilin voi kiinnittää mihin tahansa, vaikkapa auton kojelautaan.


Markkinoiden jälkeen eli ensi viikolla Voimasiilit ilmestyvät myös nettikaupan valikoimiin.

Ei kommentteja: