sunnuntai 28. elokuuta 2011

Pienet voimasiilit


Pienet voimasiilit ovat ulkoilemassa Runotalon voimauttavassa puutarhassa. Ne keräävät voimaa auringosta, tuulesta, sammaleisista kivistä ja puutarhan kaikista kasveista.Kun voimasiilit lähtevät maailmaan ne saavat mukaansa oman pienen pesän, että niillä olisi turvapaikka, jossa ne voivat kerätä voimaansa kaikessa rauhassa. Lisäksi siilin mukaan pakataan pieni lappunen, jossa on seuraava aforismi: Kerro huolesi minulle voimasiilille, olen aina valmiina kuuntelemaan.Voimasiilien koot vaihtelevat, mutta kaikki ne ovat aika pieniä. Tässä esimerkki tulitikkulaatikkoon verraten.Runotalossa siilit pakataan lähetettäessä sanomalehteen ja naru sidotaan rusetiksi. Lopuksi pakettiin tulee Runotalon logotarra. Voimasiili on erilainen tuliainen, lahja tai itselle voimauttava elementti vaikkapa työpöydän kulmalle. Jos omistat puutarhan tai parvekkeen niin voimasiili voi asustaa siellä kesät. Talvella voimasiilin on päästävä pakkaselta suojaan sisätiloihin, sillä se tuntee itsensä hauraaksi veden ja pakkasen yhteisvaikutukselle.Nettikauppaan on tulossa ensimmäinen erä voimasiilejä myyntiin. Jokainen voimasiili kuvattiin erikseen.Voimasiilit ovat yksilöitä. Jokainen on oma persoonansa. Käsintehden ei synny kahta samanlaista.Tässä siilit rentoutuvat kuvausten jälkeen. Jokainen on saanut numerolapun vatsaansa. Nyt minulla on tehtävää, kun nimeän siilit ja laitan ne esille nettikauppaan myytäviksi. Siihen menee vielä ehkä päivä tai kaksi.

Aiemmin olen kertonut, miten voimasiilit syntyvät ja miten ne poltetaan savustamalla.


8 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Sari, sinun ideoillasi ei ole mitään rajaa: Vain taivas on kattona, jos sekään.

Miten minusta tuntuu, että tarvitsen kohta oman voimasiilini...

Runotalon Sari kirjoitti...

Leena, minulla on enimmäkseen liikaa ideoita ja siksi on yritettävä opetella pitkäjänteisyyttä, että pysyisin aisoissa. Nyt olen innoissani, kun löysin siileille nimet...

Ihan varmasti tarvitset oman voimasiilin...

Valokin värsyjä kirjoitti...

Voi kuinka hellyttävän ihania, pieniä mutta niin voimallisia. Kiva pieni idea, joka pitää siällään paljon. Mahtavaa!!

Runotalon Sari kirjoitti...

Valokki, kiitos! Pidän näistä niin kovin itsekin ja varsinkin siksi kun niillä on oikea historia elämäni matkassa. Taisin jo jossain kertoa miten ensimmäiset siilini olivat ihan erilaisia vuonna 1988. Silloin olin ihan varma että teen loppuelämäni savesta eläinhahmoja ja elätän itseni myymällä niitä :)

(oikeastaan olisi ihanaa palata alkuperäiseen suunnitelmaani...)

wihtori kirjoitti...

Hertimalaijaa, nämä vasta löysin :)
Suloisia !
Pidän ajatuksesta, että siilit ovat keränneet voimia itseensä (energiaa) oikeasti sammalten päällä tai muualla luonnossa lepäillessään (aivankuin kukkatipat ym.) Onko näin ?

Runotalon Sari kirjoitti...

Wihtori, kiva että löysit ja pidät Voimasiileistä! Ihan ymmärsit oikein, siilit ovat imeneet itseensä puutarhasta luonnonvoimaa :)

Una kirjoitti...

<3<3<3<3 Voi miten ihania! <3<3<3<3

Runotalon Sari kirjoitti...

Una, ne ovat kyllä tosiaan aika ihania otuksia :)